Asiakas kokeili: Kävin A-vitamiini mesoterapiahoidossa

Päivän pidetessä ja kevätauringon sulattaessa lumivalleja havahduin siihen että kesä on kohta ovella. Vuoden alussa tekemäni ruokavalioremontti alkoi näkyä positiivisina muutoksina kehossani ja kiinnitti huomioni nyt ihoni kuntoon. Toki oikea ruokavalio oli hoitanut ihoa sisältäpäin, mutta halusin vielä enemmän näkyvää tulosta ja päätin panostaa myös ulkoiseen ihonhoitoon. Ihoni on tyypillinen suomalainen: ohut ja t-alueelta rasvoittuva, eivätkä 42 ikävuottani ole vielä vapauttaneet minua epäpuhtauksien kiroista, finnejä ilmestyy aika ajoin runsaastikin, erityisesti leuan alueelle.

Kämp Span sisäänkäynti

Monet uutuushoidot pyörivät mielessä ja puntaroin mikä niistä olisi oikeasti tehokas ja investoinnin arvoinen, tarjontaa kun löytyy laidasta laitaan. Huolellisen pohdinnan jälkeen mikroneulauksen, radiotaajuushoitojen, erilaisten mesoterapiahoitojen ja kemiallisten kuorintojen joukosta silmiini osui Kämp Span uusi A-vitamiini mesoterapiahoito. A-vitamiinihoidoista olin kuullut hyvää ja lääkäritkin niitä suosittelevat ihon ikääntymismuutosten hoitoon, lisäksi neulattomuus kiinnosti. Hoito vaikutti sekä tehokkaalta että kivuttomalta.

Hoitoja pystyi ottamaan yksittäin tai sarjana. Jo kolmen hoitokerran sarjalla sanottiin olevan liftaava vaikutus. Päätin varata hoitosarjan. Hoitokerrat tuli ottaa 10 päivän sisällä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kämp Span vastaanottotiskillä saa hymyn Ihanilla divaaneilla voi loikoilla

Ensimmäisellä kerralla hoito alkoi kasvojen ja kaulan höyrypuhdistuksella. Puhdistuksen jälkeen iholle levitettiin mieto glykolihappokuorinta. Kuorinnan tarkoituksena on poistaa iholta kuollut ihosolukko. Samalla ihon väri tasoittuu. Kuorinnan jälkeen ihoa lämmitettiin lyhyesti laserilla, jotta iho ottaisi itse hoidon mahdollisimman hyvin vastaan.

Seuraavaksi iholle levitettiin kolmea eri hoitotiivistettä: C-vitamiinia, hyaluronihappoa ja A-vitamiinia. Nämä imeytettiin syvälle ihoon erilaisten sähkövirtojen avulla. Kasvoista käsiteltiin ylä- ja alaosa erikseen 4-vaiheisella menetelmällä, kaulan alue 2-vaiheisella.

Kohti hoitohuonetta Kämp Spassa Vihersisustusta Kämp Spassa

Hoidon on tarkoitus tuntua, mutta olla kuitenkin kivuton ja käytetyn sähkövirran teho säädetään jokaisessa vaiheessa kullekin asiakkaalle sopivaksi. Näin kävikin, paikoitellen hoito hieman nipisteli kun sähkövirta stimuloi lihaksia supistumaan, paikoitellen tunsin vain lihastyön.

Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho oli tasaisemman värinen ja heleä. Leuassa rehahtaneet hormoniperäiset finnit rauhoittuivat myös. Parin päivän kuluttua iho näytti entistä paremmalta. Kolmen hoidon sarjan jälkeen iho oli selkeästi kiinteämpi, ihohuokoset pienemmät, T-alueen rasvaisuus rauhoittunut ja juonteet otsan alueella ja silmien ympärillä madaltuneet. Taisipa tuo silmänalusturvotuskin kadota :). Lopputulos oli positiivinen yllätys! Suosittelen lämpimästi.

Hanna

”Asiakas kokeili” on uusi blogisarjamme, jossa Kämp Span asiakkaat kertovat asiakaskokemuksistaan Kämp Spassa. Löydät asiakaskokemuksia myös verkkosivuiltamme.

Jos haluat blogata omasta Kämp Spa -kokemuksestasi, ota yhteyttä Tietoja-sivulta löytyvällä lomakkeella.

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Asiakas

Asiakas


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin