ESPA tulee Espalle!

Vicky King ohjeistaa ESPA-tuotteita

Vihdoin tiedän mikä minusta tulee isona! Tai ainakin voin aiheesta haaveilla, nimittäin tapasin upean, lahjakkaan ja määrätietoisen naisen, jolla on unelmieni ammatti. Hän on Vicky King, työlleen omistautunut kauneuden asiantuntija, joka kiertää ympäri maailmaa kouluttamassa spa-henkilökuntaa legendaarisen ESPA sarjan (kasvohoidot, vartalohoidot ja ESPA for Moms jne.) saloihin. Huippuhotellit eri mantereilla, luksusresortit unelmanpehmeillä hiekkarannoilla ovat tämän daamin arkipäivää.

Kasvohoidossa Kiviä

Nyt syyskuussa ylellinen ESPA saapuu Espalle. 🙂 Koko elokuun, on Kämpin henkilökunta saanut oppia mitä tarkoittaa holistinen, luonnollinen ja asiakkaan tarpeet huomioon ottava ESPA sarja. Maailmalla ESPA on erittäin tunnettu ja sitä on saatavailla vain hoitoloista, jotka on tarkkaan valittu ja sarjan ideologiaan sopivia.

ESPAn kaikki tuotteet ovat 90-100% luonnollisia. Hoidoissa käytetään raaka-aineina merestä saatavia tuotteita, kasviperäisiä tuotteita sekä aromaterapeuttisia eteerisiä öljyjä, jotta saavutetaan mahdollisimman kokonaisvaltainen hoitokokemus sekä keholle että mielelle.

ESPAn rauhoittavat öljyt Hieronnassa

Mikä tekee ESPAsta sitten niin erityisen? Omasta mielestäni se on ehdottomasti räätälöinti. Jokainen hoito, kosketus ja tuote mietitään aina asiakkaan lähtökohdista. On aivan eri asia hoitaa 35-vuotiasta pienen lapsen äitiä, kuin vaikkapa 60+ ikäistä, vaihdevuodet saavuttanutta naista. Iän lisäksi myös muut elämäntavat, genetiikka ja henkilökohtainen elämäntilanne vaikuttaa ihon kuntoon ja sitä kautta hoitorituaaliin.

Tässä oma Top 3 ESPA-hoitoa, jotka ovat erityisen upeita ja joita suosittelen lämmöllä.

  1. ESPAn räätälöity kasvohoito & kuumakivihoito selälle & taivaallinen päähieronta. Palauttava, nirvanaan johdatteleva hoitokokonaisuus, joka taatusti rentouttaa paatuneemmankin stressikimpun ja saa silmät säihkymään.
  2. Entsyymikuorinta kasvohoito. Tämä hoito kaivelee esiin ihon kauneimman hehkun, palauttaa elinvoiman ja tasoittaa ihon pinnan. Hoito sopii täydellisesti kesän jälkeiseen ihon pigmenttihäiriöihin tai vaikkapa ennen tärkeää juhlaa tai tapahtumaa, kun haluat olla parhaimmillasi. Lue lisää hoidon voimasta (pdf).
  3. Balilainen hieronta. Tässä hieronnassa käydään koko vartalo läpi kuumia kiviä hyödyntäen, erityisen nautinnollisella tekniikalla. Tämä hieronta saa sinut tuntemaan itsesi suorastaan uudesti syntyneeksi, joten suosittelen rauhallista loppupäivää hoidon jälkeen.

Kaunista syksyä!

Anne

PS. Lue luksuslehden Robb Reportin haastattelu ESPAn perustajasta, brittiläisestä Sue Harmsworthista. Miten täydellisyyteen pyrkivä tinkimättömyys hyvistä raaka-aineista ja elegantti luksus muuntui tämän naisen käsissä maailman johtavaksi Spa brändiksi.

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin