Kesä, kärpäset ja juhlahumua!

Koko kesä tuntuu ihan erilaiselta, jos alkukesä on lämmin. Se on sitä huumaavaa lämpöä, joka saa suomalaiset pörräämään auringosta puolipökertyneenä ympäri nurmikoita, terasseja ja rantoja. Asun itse puiston laidalla ja parvekkeelta pääsen ihmettelemään sekä lintujen, että kanssaihmisten armotonta flirttailua. Kovin flirtti käydään kyllä auringon kanssa. Ja ilman suojaa. Pinkkejä kasvoja, tulipunaisia rusketusraitoja ja jo tässä vaiheessa riekaleina kesivää ihoa.

Anne uimassa

Ei se mitään, luonnon D-vitamiini on meille ihan tarpeen ja siitä pitääkin nauttia. Mutta jos kierros auringossa venähtää monen tunnin ilotteluksi, kannattaa iho kyllä suojata. Joskus mainitsen ystävälleni ihon punoituksesta. Vastaus yleensä on: “Joo, mulla aina ensin menee iho punaiseksi, sitten se ruskettuu”. Totuus kyllä on se, että jos iho menee punaiseksi, se on jo kärsinyt vaurioita.

Jalkoja kuivataan

Kämp Span puolelta löytyy monta merkkiä, joilla jokaisella on laadukas aurinkosuoja. Nykyään myös koostumus on kovillakin suojakertoimilla mukava, eli tahmaisesta olosta ei tarvitse kärsiä. Myös jalat ja varpaat saavat nyt shokkihoitoa, suoraan räntärihmasta rivieralle! Jos jalkojen kotihoito ei riitä, ota Span tarjonnasta kickstart. Ainakin omat räpyläni ovat siinä kunnossa, että annan ne suosiolla ammattilaisen huollettavaksi, hoitoa on paljon helpompi jatkaa kotona sen jälkeen.

Jalat kylvyssä

Ja nyt kun saimme tällaisen pikastartin kesään, niin ohessa oma sisäisen aurinkosuojan vinkkini. Aurinkokomboni sisältää roiman annoksen kollageenia, astaksantiinia sekä lykopeenia, jota saa esimerkiksi tomaattimehusta. Tämä trio on oiva ihon kaunistaja sekä aurinkosuoja samassa paketissa.

 

Upeaa ja rentouttavaa kesää kaikille, elokuussa palataan!

 

Love,

Anne

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin