Kevätpäivitys

Mörrimöykky tässä päivää!

Käsi ylös, kuka jaksaa säntillisesti pitää talvisaappaissa muhivat jalkansa säännöllisesti edustuskunnossa? Tai pakkasenpuremat kädet tai sään kurittamat kynnet? Onko hiusten juurikasvu aina tiptop? Entä onko kroppa kuorittu ja iho silkoinen pepusta poskiin? No ei ainakaan minulla. Rehellisyyden nimissä paljon asioita, jotka jäävät talvikuukausina telakalle odottamaan parempia aikoja.

Jalat kylvyssä

Erityisesti tähän aikaan vuodesta, kun kevätvalo on ankarimmillaan, tunnen oloni aina vähän kulahtaneeksi. Hiukset haalistuu helposti pipon alla ja blondin kuontalon kellastunut sävy tekee ihostani kelmeän, vaikka takana olisi loistavat yöunet. Iho tuppaa ahkerasta rasvailusta huolimatta olemaan karkea, kynnet suorastaan järkyttävät. Viime viikonlopun hotjooga-sessiossa huomasin, että olen myös kipeästi jalkahoidon tarpeessa. Jalkaparat eivät ole nähneet kuukausiin luonnonvaloa ja ovat kuin mörrimöykyt päästessään piukkojen kenkien ikeestä vapaiksi. Sitä se naisen elämä on, kun yhdestä asiasta vähän antaa periksi, heti korttitalo repsahtaa. Epäreilua!

Zaida 10-14

Siispä on keväisen varikkokäynnin aika. Rakastan erilaisia hierontoja yli kaiken ja vannon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin nimeen, mutta välillä pitää ottaa lusikka kouraan ja keskittyä ihan ulkoisiin asioihin. Maaliskuun kunniaksi päätin pistää koko naisen uusiksi. Jalkahoito, kynnet kuntoon, kasvojen mesoterapiakuuri varaukseen, kunnon kuorinta vartaloon ja hiuksiin uusi sävy. Kun tuo savotta on tehty, olen valmis vähentämään vaatteita ja ottamaan kevään kunnolla vastaan. Joten pitkä, kuuma etukesä, tervetuloa!

 

Love,

Anne

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin