Kirjoittajat

Blogiemäntä

Anne Kukkohovi

[Tulossa.]

Asiantuntijat

Francisco Salvatierra

Vuosina 2004-2008 suoritin Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen opinnot, 4v (CENAC, Barcelona). Minua on aina kiinnostanut kehoon fyysisen- ja psyykkisen puolen yhteys ja siksi minuun tekikin vaikutuksen se, että kiinalaisessa lääketieteessa, että näitä kahta ei pidetä erillään, kuten länsimaalaisessa lääketieteessä on tapana, vaan ihminen nähdään yhtenä saumattomana kokonaisuutena. Näin ollen mikä tahansa toimintaa häiriöittävän tekijän korjaaminen ja tasapainottaminen perustuu siihen, että kaikki ihmisessä, mieli ja keho, ovat yhteydessä toisiinsa.

Opintojeni aikana opin useita Kiinassa käytössä olevia tekniikoita, joita mainittakoon mm. akupunktio, moksibustio, kuppaus, Tuina-hieronta, fytoterapia.

Saatuani päätökseen perinteisen kiinalaisen lääketieteen opinnot halusin jatkaa erilaisiin hoitomuotoihin perehtymistä ja aloitin hierojan opinnot, 1v (La Escuela de masaje manual  del Dr. Sagrera Ferrandiz, Barcelona). Valmistuin hierojaksi ja opin erilaisia hyödyllisiä rentoutus- ja lihasten kuntouttamiseen liittyviä tekniikoita, joita pystyn yhdistelemään hoitotyössäni aiemmin oppimiini kiinalaisen lääketieteen tekniikoihin.

Olen kiinnostunut erilaisten kiputilojen hoidosta, esimerkiksi  urheiluvammojen ja kroonisten kipujen hoidosta. Minua kiinnostaa myös miten stressi ja muut mielentilojen vaihtelut vaikuttavat kroppaan,  ja miten siihen liittyviä ongelmia voidaan lievittää. Opintojeni ja työni kautta olen oppinut, että mikään kiputila ei synny sattumalta, vaan on aina olemassa joku aiempi syy, miksi loukkaantuminen tapahtuu sillä hetkellä, eikä esimerkiksi jonain toisena hetkenä, ja tämän vuoksi on tärkeää löytää syy tapahtuneelle eikä vain keskittyä itse oireeseen.

Helsingissä olen vuodesta 2012 lähtien opiskellut Shiatsua Pier Paolo Schifferin kanssa.

Koulutus

  • 2004-2008 Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen terapeutti
  • 2007 TUINA (Kiinalainen hieronta) peruskurssi
  • 2007 Akupunktio anestesian, sähkö-akupunktio
  • 2007 Aurikuloterapia (eli korva-akupunktio)
  • 2007-2008 Klassinen hieronta
  • 2012 Shiatsu peruskurssi
  • 2012-2013 Shiatsu

Hanna Skyttä

[Tulossa.]

Jasmin Koistinen

[Tulossa.]

Jussi Sievälä

[Tulossa.]

Minna Heikkilä

[Tulossa.]

Raakel Lignell

Raakel ”Raxu” Lignell on musiikin maisteri (MuM) ja viulisti, jolla on hyvin monipuolinen työnkuva hyvinvoinnin alueella. Raakel on kirjoittanut kaksi kirjaa:

  • Raxun remppa (2013)
  • Raxun rinnalla-kohti pysyvää painonhallintaa (2014).

Raakel kiertää luennoimassa ympäri Suomea kirjojen teemoista. Lisäksi Raakel toimii juontajana MTV3:n Huomenta Suomessa sekä Studio55.fi-ohjelmassa. Syksyllä 2013 Raakel voitti Tanssii tähtien kanssa -tanssiohjelman yhdessä tanssija Jani Rasimuksen kanssa.

Raakel asuu aviopuolisonsa, näyttelijä Nicke Lignellin kanssa omakotitalossa Sipoossa viiden lapsensa kanssa.

Yhteistyöbloggaajat

Nina Tunnetila

Tunnetila –blogiaan jo yli seitsemän vuotta kirjoittanut Nina päätti haastaa itsensä ja aloittaa kuntosaliharjoittelun Kämp Span kuntosalilla. Nina on aina harrastanut liikuntaa monipuolisesti, joogasta miekkailuun, mutta kuntosalille meno on aina tuntunut pelottavalta ajatukselta. Erilaiset ryhmäliikuntatunnit ovat olleet helppoja liikuntamuotoja, mutta kuntosalilla Nina on ajatellut olevansa ihan yksin.

Nyt Nina saa kuitenkin kuntosaliharjoitteluun mukaansa kuntovalmentajamme Eveliinan. Eveliinan kanssa laaditaan suunnitelma kuinka Nina saadaan viihtymään salilla, ja miten harjoittelusta saadaan mahdollisimman paljon irti. Tärkeintä on löytää Ninalle sopiva treeniohjelma josta hän saisi elämän mittaisia ohjeita kolmen kuukauden kuntosalitreenin lisäksi.

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Anne Kukkohovi - Hyvän olon lähettiläs

Tervetuloa blogiin, jossa sekä minä Anne Kukkohovi, että vierailevat asiantuntijabloggaajat kerromme sinulle kauneudesta ja hyvästä olosta. Blogin mahdollistaa Kämp Spa!