Kuori kaunis kevätiho esiin

Kevät ja varsinkin maaliskuu ovat iholle armotonta aikaa. Keski-euroopassa istutaan jo aurinkoisilla terasseilla, kun meillä vielä tarvotaan ankarassa viimassa. Olemme selvinneet talven pimeydestä ja nyt nahkamme yrittää kestää vielä hyytävän kevätviiman ja oikukkaat säänvaihtelut.

Onneksi horisontissa häämöttää jo kesä, mutta vielä ollaan toipumisvaiheessa. Tämänvuotinen kevät on koetellut omia hermojani, vaikka aurinko paistaakin ja vaikka olen aina ollut ahkera ihon rasvaaja. Muutama kiireinen päivä ja huolimaton ihonhoito kostautuu korppuisen pintakuivalla iholla!


Kuorintaopas from Kämp Spa

Muutama viikko sitten nautin perusteellisesta lakkahoidosta, joten vartaloni iho on harvinaisen joustava vuodenaikaan nähden. Mutta kasvojen iho joutuu nyt syyniin. Iltaisin ilahdutan aviomiestäni öljystä kiiltävällä naamalla 🙂 Viime viikolla päätin ottaa sesamöljyn ja avocadon (sisäisesti) nauttimisen päivittäiseksi tavaksi.

Tärkeintä ihonhoidossa on ymmärtää, miten iso vaikutus on ilmastolla, elintavoilla ja hormonalisella tasapainolla. Jos olet 20 vuotta sitten kuullut olevasi kuiva– tai herkkäihoinen, todennäköisesti olet sitä yhä, mutta taatusti ihosi tarvitsee paljon muutakin. Kuuntele itseäsi. Onko töissä ollut raskasta, iho harmaa ja vetelä? Silloin tarvitset vitamiiniboostia, energiaa ja voimaa. Jos taas koet että herkistyt joka asialle, on aika yksinkertaistaa ihonhoitoa, saada immuniteetti kuntoon, jotta tehoaineet imeytyvät.

Kämp Spa tunnistaa tarpeesi Vitamiiniboostia

Se mikä käy yhdelle, ei välttämättä käy toiselle ja onneksi Kämp spassa on loistavia asiantuntijoita, jotka voivat auttaa oman ihon tarpeiden tunnistamisessa. Aivan samalla tavalla kuin keho tarvitsee optimaaliset olosuhteet hyödyntääkseen nautittuja vitamiineja, on myös ihon pinta ikäänkuin mittari kulloisestakin elämäntilateesta.

Anne Kukkohovin huulipuna MSCHIc Girlfriends -huulipunat

Jotta ei menisi aivan saarnaamisen puolelle, kannustamme täällä Kämp Spassa jokaista ihoaan hellivää naista upealla yllätyksella! Suunnittelin Mschic-sarjaan oman huulipunan, jonka värin valitsin suurella rakkaudella ja huolella. Tämä korallin sävy on kirkas, se tekee ihonsävystä tasaisen, kirkastaa hampaita ja toimii juuri silloin, kun tarvitset eniten piristystä.

Kun varaat kasvohoidon 26.3. – ­ 15.4.2013 välisenä aikana, lahjoitan Sinulle tämän herkullisen huulipunan ihan omaksi! Lahjasi saat samalla, kun tulet hoitoon, varaukset voit tehdä nettisivulla tai puhelimitse puh. (09) 5761 1330 tai kysyä lisää sähköpostitse. Huom! Punia on varastossa rajallinen määrä, nopeat syövät hitaat ja saavat kevään kauneimman punan itselleen.

Love,
Anne

Kämp Spa suosittelee ihollesi ja hyvinvoinnillesi juuri nyt

Kosteuttava ja kirkastava A-vitamiinihoito, jossa vitamiinit ja antioksidantit antavat iholle uutta hehkua, elinvoimaa sekä erinomaisen suojan haitallisia ympäristötekijöitä vastaan.

Kirkastava Lakka-hunaja vartalohoito. Suomalainen lakka on yksi pohjoisen luonnon arvokkaimmista tehoaineista. Lakan nektari kirkastaa ihoa tehokkaasti.

Heal Your Body hieronta on äärimmäisen rentouttava ja hoitava kokonaisuus, jossa yhdistyvät klassinen hieronta, shiatsu ja syvät venytykset.

Varaa aikasi sähköpostitse tai soita meille (09) 5761 1330.
Voit tehdä varauksen tai pyytää lisätietoa myös verkkosivujemme kautta.

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin