Lahjan antamisen vaikeus

Kun aloitin seurustelemaan tulevan aviomieheni kanssa – antoi hän minulla kauneimman lahjan, mitä olen koskaan saanut. Se oli aistipaketti, missä oli lempiviiniäni, musiikkia, runokirja, suklaata ja tuoksukynttilä. Kuin yksi ajatuksella suunniteltu kaunis hetki, jossa jokainen aistini sai nauttia. Kaikki elementit oli lisäksi itse tehty. Etiketit, CD:n (kyllä elettiin CD-aikaa) kannet, runokirja taitettu ja kynttilan vyö tehty itse…jne. Kun avasin tämän kauniin rasian, ymmärsin, miten valtavasti aikaa tämä ihana mies oli aikaansa lahjaani uhrannut. Ja siitä päivästä lähtien olen stressannut mitä ihmettä ITSE keksisin äärimäisen tyylitietoiselle siipalleni lahjaksi?

Candle_Creative_Shot

Yksilöllisyys lienee koko lahjan antamisen ydin. Jos oppii kuuntelemään toista, voi jo pitkin vuotta kerätä ideoita, mistä ammentaa sitten kun on se tasan 2 päivää aikaa jouluaattoon ja paniikki iskee. Kun tavaraa alkaa olla paljon, menettää se merkityksensä. Elämykset ja yhteiset kokemukset ovat huomattavasti sykädyttävämpiä lahjoja. Kämp Spasta saat roppakaupalla laadukkaita ja kauniita lahjaideoita, mutta tuunaa niistä persoonalliset paketit joko viestein tai lisää lahjaan joku elementti, joka tekee siitä ikimuistettavan.

Divaaneilla loikoilua

Tiedän olleeni todella huono ystävä ja läheinen vuonna 2015, jolloin olen ollut kiireisempi kuin koskaan. Siksi haluan antaa läheisilleni pyyteetöntä ja leppoisaa aikaa yhdessä. Kelloa ei tuijoteta. Vien parhaan ystäväni ja äitini (eri aikaan) Kämp Spahan hoitoon, mutta siten, että voimme istua rauhassa ihanassa odotustilassa, nauttia saunasta ja jos siltä tuntuu, tilata kuplivaa ja olla vain, yhdessä.

Kämp Span tilat

Läsnäolo on parasta mitä voit läheisillesi antaa.

 

Ihanaa joulua kaikille!

Anne

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin