Nyt höllätään ja nautitaan!

Eletäänkö pellossa huhtikuu?

Tässä kuussa en paasaa siitä miten itseään pitäisi hoitaa säntillisesti, jättää valkoinen sokeri, vehnä, maito, viini, sohva, terassit ja elämänilo. Nykyään tuntuu, että on suoranainen synti tuntea olonsa stressaantuneeksi, syödä vähän enemmän pullakaffeja kuin laki sallii tai – herra paratkoon – istahtaa terasille nauttimaan lasi kuplivaa!

Annetaan itsellemme välillä vähän armoa.

anne2

Myös ihonhoito pitäisi olla kombinaatio kurinalaista elämää, laadukasta ravintoa ja säännöllisia rutiineja. Ja näinhän se onkin. Mutta välillä voi oikaista ja freesata olemustaan välittömästi tuloksia antavilla Span hoidoilla.

 

medik8_uudet_tuotteet2014

Itse vannon neulaushoitojen nimiin, koska ne tehoavat välittömästi. Nimestään huolimatta esim. Dermapen on suhteellisen nopea, hellä iholle ja hoidon yhteydessä käytetään laadukkaita Medik8 sarjan tuotteita. Medik8 tuotteiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle. Neulaushoidot kannattaa ottaa esimerkiksi 3 kerran kuurina, jolloin tulokset ovat pidempiaikaisia.

 

dermapen

 

Jos ihosi kärsii epäpuhtauksista, voidaan iholle tehdä kemialllinen kuorinta tai ihonpuhdistus ja vaikka ultraäänihoitoa ihon kuntoa kohottamaan. Tällä hetkellä Spassa on valittavana jo niin monta erilaista kasvohoitoa ja kotihoitosarjaa, että jokaiselle taatusti löytyy jotakin. Kämp Span hoitajat mielellään räätälöivät juuri Sinun ihollesi sopivan kokonaisuuden.

 

spa uusi 51

 

Eli höllätään liekaa vähän tässä kuussa, nautitaan kevätauringosta ja pistetään (kirjaimellisesti) iho kuntoon ja otetaan pieni ryhtiliike sitten toukokuussa. Silloin ehtii vielä mukavasti saada kropan ihon silkoiseen rantakuntoon.

 

Love,

Anne

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin