Nyt läträtään öljyillä!

Tämän syksyn ehdoton uusi ihonhoidon suosikkini on öljyt. Kämp Spahan saapuneet Espan ihoöljyt ovat terapeuttisia, pehmeitä ja loistavasti imeytyviä. Olen aina ollut suu vaahdossa vastustamassa öljyjen käyttöä, koska mielestäni ne eivät sovi ohuelle suomalaiselle iholle. Nyt vedän tämän näkemykseni kaikessa hiljaisuudessa pois. Ravitsevat ja hellästi imeytyvät öljyt ovat juuri sitä, mitä ihomme kaipaa tällä hetkellä kaikista eniten. Keskuslämmitys päälle ja öljyä ihoon!

ESPAn öljyjä Anne Kukkohovi

No miten öljyt suhtautuvat sekaihoon? Rasvoittuvaan tai jopa tulehtuneeseen ihoon? Nurinkurisesti oikeantyyppinen öljy tasapainoittaa ja ravitsee ihoa siten, että se hillitsee rasvan ja talirauhasten tuotantoa. Öljyt voivat olla luonteeltaan antiseptisia, tasapainoittavia tai vaikka energisoivia, jolloin mille tahansa ihotyypille löytyy oikeantyyppinen hoitoöljy.

Astiat Öljypullot Vesi

Espa sarjan ideologiaan kuuluu, että jokaisen hoidon alussa iho analysoidaan. Tällä tavoin pystyy span hoitajat suosittelemaan juuri oikeantyyppistä öljyä eri ihotyypeille ja eri elämäntilanteisiin. Toki ihminen tarvitsee myös sisäistä nesteytystä kauneutensa ylläpitämiseksi. 🙂

Lokakuun kunniaksi jokainen ystävänsä kanssa hoitoon tuleva saa kuplivaa nesteytystä, eli lasit skumppaa hoidon päätteeksi.

Skumppaa Hieronnassa

Ei muutakuin cheers! Spassa nähdään!
Anne

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin