Onko luonnollinen tehokasta?

Kauneus- ja hyvinvointitrendien kirkkaana ykkösenä killuu luonnonmukaisuus. Se pätee ravintoon, kosmetiikkaan ja lähes kaikkiin tuotteisiin, mitä käytämme päivittäisessä elämässä. Ihmiset haluavat tietää mitä syövät, he haluavat tukea paikallisuutta ja ymmärtää oman kehon signaaleja. Mitä enemmän kuormitamme sitä kemikaaleilla, sen vaikeampi on tietää mistä kiikastaa.

Hoidossa Terälehtiä vesissä

Maailmalla rakastan killua spapöydällä ja kokeilla uusia hoitoja – kukkaro on ainoa joka rajoittaa tätä harrastusta. Mielenkiinnolla olen seurannut sitä, miten luonnollisuus on pikkuhiljaa vallanut myös spa-maailman. Muutamia vuosia sitten luonnonmukaisuus tarkoitti lähes aina kotikutoisuutta, niin itse hoitoloissa kuin tuotteissakin. Tällä hetkellä maailman huippuspat myyvät ensimmäisenä loppuun luonnonmukaiset hoitonsa. Mistä se kertoo? Asiakkaat vaativat samaa teknologiaa, tehoa ja lopputuloksia, mutta luonnollisin keinoin. Me haluamme voida paremmin, näyttää niin hyvältä kuin mahdollista, mutta luonnon ehdoilla, koska se on lopulta ainoa oikea vaihtoehto.

Kanerva Lakka

Se mitä huolimme keittöön, toimii myös ihonhoidossa. Marjat, metsän ravinteet ja öljyt ovat pohjalla kaikissa Kämp Span kaikki hoidoissa. Osa öljyseoksista on räätälöity vain Kämp span omia hoitorituaaleja varten. Hieronnassa käytettävä lakkaöljy tuoksuu suloiselta ja tekee ihosta silkinpehmeän. Ja tietoisuus siitä, että raaka-aineet ovat peräisin lähimetsästä, tekee hoidosta vieläkin nautittavamman.

Anne Kukkohovi uimassa Luonnon kauneus

Love,
Anne

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin