Otetaanko vähän iisimmin tämä syksy?

Otsikko on lähinnä tragikoominen oman elämäntilanteeni huomioon ottaen, mutta itselläni on tapana puhua itseni pussiin. Jos kirjoitan jotain tällaista, saa se ajatuksia liikkeelle ja mahdollisen muutoksen siemenen alkusyksyn säntäilyn päätteeksi. Ehkä se toimii myös Sinulle?

Anne Kukkohovi

Monelle syksy on sitä puurtamisen aikaa. Ja syystäkin, ei sitä aina voi lomailla. Pienen pintaremontin puutteen omissa kasvoissaan huomaa harmahtavana ihona (kuorinnan ja hoidon puute), huulien kuivumisena ja pienten juonteiden korostumisena (hoitona se yksi nuhjaantunut huulirasva laukun pohjalla) ja pakko lisätä vielä kesähiusten tila. Ulkonäköön vaikuttaa eniten yksityiskohdat. Mikään meikki ei peitä huonokuntoista ihoa. Mikään huulipuna ei näytä hyvältä kuivilla huulilla. Ja hiusten väri ja kunto on suorassa suhteessa ihosi heleyteen. Ilo ja hehku puolestaan tulee todellisesta hyvinvoinnista ja stressi ikävä kyllä vaikuttaa mielialan lisäksi myös hormonaalisesti, joten hep! Löysätään suitsista jo nyt. Sopiva stressi puskee eteenpäin, liiallinen, pitkäaikainen stressi sotkee kehon balanssin.

spa uusi 4

Span ihanien daamien kanssa olemme kehitelleet elämyksiä syksyysi. Pieniä pakettimatkoja, sopivasti täynnä eskapismia. Ja mikä tahansa onkaan tarpeesi, jätä ideointi meidän huoleksemme. Span henkilökunta on koulutettu räätälöimään Sinulle ja tarpeillesi se oikea paketti. Jo 1,5-2h tekee ihan ihmeitä, erityisesti jos otat hoidollesi aikaa ja pehmentelet oloasi saunaosastolla ja tuijottelet sopivasti tyhjyyteen ennen hoidon aloitusta. Sehän on täysin itsestäsi kiinni, juoksetko paikalle takki auki ja pulssi tapissa vai otatko aikaa ja annat kehollesi kiireettömyyttä? Ja olit sitten mistä päin Suomea tahansa – vaikka Helsingistä – luksusvuorokausi maksaa itsensä takaisin. Kutsun näitä vuorokausia, jossa yhdistän spahoidot – ravintolapalvelut ja hotelliyön, rinnakkaiselämäksi. 🙂

Näistä ajatuksista voit koota itsellesi, omalle ystäväpiirillesi tai työporukalle sopivan elämyspaketin, jossa teitä kohdellaan kuin maailmantähtiä. Apua saat aina Span vastaanotosta, jossa erilaisia vaihtoehtoja on mietitty ajan kanssa. Myös allekirjoittanut – tai joku toinen henkilö, jonka tematiikka sopisi porukallenne paremmin –  luennoi lyhyitä, inspiroivia ja aina omakohtaisia ajatuksiaan hyvinvoinnista, kauneudesta, ruokavaliosta, rentoutumisesta tai vaikkapa muodista.

Divaaneilla loikoilua

Lokakuussa ajattelin ottaa oman irrotteluvuorokauteni, siitä lisää myöhemmin kuvien kera.

 

Love,

 

Anne

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin