Räätälöidysti kaunis

“Anne, kerrotko 10 kauneusvinkkiäsi?” on lause, jonka kuulen todella usein. Mitä enemmän perehdyn ihmisen hyvinvointiin ja sitä kautta kauneuteen – mikä sinällään on aina subjektiivinen asia – nousee esiin seikkoja, joita ei voi monistaa. Toki löytyy aina yleispäteviä vinkkejä, jotka liittyvät enemmän ulkokuoreemme, kuin ihmiseen koko-naisuutena. Muutama esimerkki. Jos suolistosi ei ole kunnossa, ei vitamiinit ja hivenaineet imeydy ja se näkyy ihon harmautena. Tai jos joudut mahdollisen sairauden vuoksi syömään lääkkeitä, jotka vaikuttavat aineenvaihduntaasi, näkyy se silmistä ja ihon kunnosta. Variaatioita on monia. Siksi onkin hurjan tärkeää löytää se oma “akilleen kantapää” ja hoitaa keho kuntoon. Vasta sitä kautta löytyy ihon hehku, nuorekkuus ja hyvä yöuni, joka ylläpitää kehon ja ihon kykyä palautua.

Anne Kukkohovi

Siksi yritän välttää perinteisiä kliseitä, kun puhutaan yksilöllisestä kauneudenhoidosta. Tärkeimmät asiat voisi listata vaikkapa näin:

  1.  Ota selvää miten kehosi voi. Jos haluat pureutua aiheeseen toden teolla, tutkituta suolistosi kunto, vitamiini- ja hivenainetasosi.
  2. Syö aina mahdollisimman puhdasta ja yksinkertaista ruokaa. Sokeri on siitä kurja kaveri, että se koukuttaa. Siksi jo sokerin jättäminen ruokavaliosta on iso voitto. Älä edes yritä muuttaa kaikkea kerralla. Ole itsellesi armollinen ja aloita pienistä asioista.
  3. Itse pyrin juomaan veteni mahdollisimman puhtaana. Yksinkertaisin tapa on hankkia Brita-kannu, joka suodattaa veden pahimmat moskat pois. Eron huomaa aika mai-niosti siten, että ota kupposeen britasuodatettua vettä ja toiseen ihan reilua hanavettä. Toinen on pehmeää kuin neidon poski, eikä tuoksu miltään. Voitte arvata kumpi.
  4. D- ja C-vitamiinit ovat ne perinteisimmät vitamiinit, joita harva suomalainen syö tarpeeksi. C-vitamiinilisä on omien hyvien ominaisuuksiensa lisäksi myös tärkeässä roolissa muiden ravintoaineiden imeytymisessä. Esimerkiksi kollageeni, joka on ihon kimmoisuuden ja nivelten hyvinvoinnin kannalta oleellinen, imeytyy c-vitamiinin avulla kehoomme paremmin.
  5. Ymmärrä ihoasi ja panosta rutiineihin. Kasvohoidoissa on ihana käydä, mutta jos jätät kotihoidon retuperälle, ei tuloksia synny. Yritä löytää ihonhoitosarja, joka soveltuu omille elämäntavoillesi ja ihollesi parhaiten. Kämp Span valikoimista löytyy aivan jokaiselle vaihtoehto. Niin luonnollisen ihonhoidon faneille, kuin selkeää täsmähoitoa kaipaaville kaunottarille. Ja jos olo tuntuu epävarmalta eri sarjojen viidakossa, osaavat Kämp Span ihonhoidon terapeutit löytämään sen oman ja oikean sarjan, juuri Sinulle.

Kämp Span tilat

Love,

Anne

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin