Retoks vai detox – Laihdutuskuuri vai puhdistuskuuri

Kun kerroin olleeni detoxkuurilla, ensimmäinen kysymys oli: “Paljonko laihduit?”. En grammaakaan. Mutta iho kirkastui, mieli keveni ja keho toimi kuin unelma. Idea detoxissa on kehon puhdistus, ei painonpudotus. Ikävä kyllä REtox eli kehon kuormittaminen esimerkiksi viinilla ja suklaalla on paljon helpompaa. 😉

Divaaneilla loikoilua Detox

Itselläni detoxin tavoite oli karistaa lääkkeiden jämät, elämän aikana kerääntyneet ylimääräiset raskasmetallit sun muut moskat. Ensimmäinen detoxkuuri teki henkisesti ja fyysisesti niin hyvää, että väkisinkin aloin miettimään asiaa laajemmalta kantilta. Miten karsia työelämästä ylimääräinen “moska” pois? Miten parantaa ja selkeyttää parisuhdetta? Miten valitsen ihonhoitotuotteeni siten, että kemikaalit eivät rasita muuta kehoani?

Biohakkerointi, eli oman elämän optimointi on tulevan vuoden selkeä trendi. Vastauksia ei haeta enää pillereistä tai sälytetä vastuuta omasta hyvinvoinnista muille, vaan mietitään miten itse voisi kehittää itseään ja puhdistaa omaa elämäänsä selkeäksi ja hyväksi. Meillä on vain yksi keho. Olen useasti sanonut, että jos nyt ei ole aikaa pitää itsestään huolta, pitää olla paljon aikaa sairastaa myöhemmin.

detox Puhdistava detox

Myös luonnon omat rytmit selkeästi vaikuttavat meihin. Nyt kaipaan selvästi helliviä, hitaita ja kokonaisvaltaisia hoitoja. Mutta auta armias kun kevätaurinko alkaa pilkistämään, haluan tuloksia! Kasvohoidon, jonka vaikutus näkyy sillä sekunnilla kun astun hoitohuoneesta ulos! Siitä lisää helmikuussa, nyt tammikuussa suosittelen Espan Signature hoitoa, joka on detoxhoitojen aatelistoa. Ensi kuussa keskitytään puhtaasti ulkonäköön.

Love,
Anne

Kommentoi

Kämp Span sivuille
Seuraa Kämp Spata Facebookissa Seuraa Anne Kukkohovia Twitterissä Tilaa Kämp Span uutiskirje Kämp Span verkkokauppaan

Kirjoittaja:

Anne Kukkohovi


Tutustu kaikkiin kirjoittajiin